Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Antigel instalatii -32ºC

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Antigel concentrat pentru instalatii, un produs anticoroziv destinat instalatiilor de orice tip. ANTIGEL INSTALATII - UN PRODUS ANTICOROZIV DIN GLICERINA, NETOXIC. Produsul Antigel instalatii contine un pachet anticoroziv complex (pentru OL, fonta, aluminiu, cupru si aliaje).

Ambalaj desfacere: 20,250 Kg

FISA TEHNICA: Antigel instalatii

UTILIZARE:

Antigel instalatii - unp rodus nou folosit la instalatiile de incalzire cu proprietati deosebite de protectie a instalatiei folosite la incalzire (nu corodeaza, PROTEJEAZA instalatiile de orice tip). Compozitia de glicoli a produsului confera acestuia proprietati deosebite :

- nocivitate redusa, peste 70% din compozitie reprezentand propilenglicol si glicerina, componente nepericuloase pentru om si mediu,

- stabilitate deosebita, produsul asigurand atat protectia la inghet a circuitelor termice cat si functionarea sistemului la temperaturi ridicate.

Contine un pachet anticoroziv complex, care ofera protectie pe timp indelungat pentru aluminiu, alama, fonta, otel, aliaje sudura, cupru. Prezinta excelente proprietati de transfer si este miscibil cu alte tipuri de lichide de racire. Compozitia ii confera o durata de viata indelungata de cel putin 10 ani. Este BIODEGRADABIL, nu contine fosfati, nitriti, sau silicati si are un continut scazut de amine.

INDICATII DE UTILIZARE:

Pentru asigurarea atat a unei vascozitati reduse dar si a unui punct de congelare corespunzator aplicatiei, antigelul pentru instalatii este recomandat a se utiliza in solutie de concentratie 33,33-67 % cu apa distilata sau apa demineralizata. Aceasta reprezentand dilutii de la 1:2 ; 1:1 la 2:1 produs cu apa distilata sau demineralizata, in volume.

Observatie : densitate produs ca atare, nediluat la 200C : 1,1920. Nu se recomanda sa se utilizeze nediluat.

COMPOZITIE:

Glicerina > 60 %, glicoli < 35 % , INHIBITORI DE COROZIUNE.

CARACTERISTICI TEHNICE:

aspect (la 25 grade): lichid vascos de culoare bleu, bleu-vernil.

valoare pH la 200C - solutie ca atare : 6.2 -7,5

-solutie 1/1  in apa distilata): 7-8,6.

punct de congelare- diluat 1/1 cu apa distilata sau dedurizata,in volume : -32ºC

- diluat 35/65 cu apa distilata sau dedurizata,in volume : -15,8ºC(conf. Raport de incercare nr.  124  / 12.08.2009, executat la CHIMOPAR S.A )

miros: caracteristic

densitate rel. la 150C, g/cm3:1,170 – 1,200

punct de fierbere: min 1600C

continut de apa: max 5%

solubilitate in apa:  totala

Protectia la coroziune:

Observatie: Valorile negative arata ca nu au avut loc pierderi de metal prin coroziune, ci dimpotriva depuneri neglijabile care, au in plus, rolul de a proteja metalul de atacul ulterior.

Pierderile de metal prin coroziune pentru cupru si aliaje sunt foarte mici,lichidul antigel repezentand deci o formula sigura pentru instalatii.

Antigelul pentru instalatii nu ataca garniturile, membranele sau alte elemente de etansare din plastic, elastomer sau cauciuc utilizate in mod uzual in circuitele termice.

PREZENTARE:

Recipienti de 20 KG, 250 KG.

Disclaimer:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register