Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Clor gel igienizant

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Clor gel igienizant - un produs cu utilizari multiple, care curata, igienizeaza, inalbeste si elimina mirosurile neplacute din toaleta, baie, bucatarie si alte spatii si obiecte din casa. Asigura protectia impotriva raspandirii microbilor din toaleta/casa: bacterii, ciuperci, virusi, spori, etc. Eficient pentru igienizarea suprafetelor si indepartarea mucegaiului. Agent de inalbire concentrat pentru tesaturi albe.


Ambalaj desfacere: 750 mililitri .

FISA TEHNICA: CLOR GEL IGIENIZANT

UTILIZARE:

Produs cu utilizari multiple, care curata, igienizeaza, inalbeste si elimina mirosurile neplacute din toaleta, baie, bucatarie si alte spatii si obiecte din casa. Asigura protectia impotriva raspandirii microbilor din toaleta/casa: bacterii, ciuperci, virusi, spori, etc. Eficient pentru igienizarea suprafetelor si indepartarea mucegaiului. Agent de inalbire concentrat pentru tesaturi albe.

Adecvat pentru grupurile sanitare (chiuvete, toalete, canalizare/orificii de scurgere, etc.), fose septice, pardoseli si suprafete de lucru din institutii, HoReCa, locuri publice, etc.

PROPRIETATI: Produs vascos, gelic, care adera la suprafete si se scurge incet, oferind protectie de durata. Continut ridicat de hipoclorit de sodiu (clor activ), agent dezinfectant si antimicrobian cu spectru larg, distrugand si cei mai rezistenti microbi. Igienizeaza si curata, descompunand reziduurile. Continut mai ridicat de detergenti fata de produsele lichide, care ii determina structura gelica si ii maresc puterea de curatare. Previne depunerile de calcar, pe o suprafata curata, lucioasa, nu se mai depune piatra.

Utilizabil (diluat) pe suprafete care vin in contact cu mancarea, urmele de produs nereactionate se indeparteaza usor prin clatire cu apa. Efecte minore asupra sanatatii umane, hipocloritul fiind utilizat de peste 200 de ani in gospodarie.

INDICATII DE UTILIZARE:

NEDILUAT :

Toaleta: turnati sub marginea interioara, lasati sa actioneze 15-30 minute. Pentru o eficienta maxima asupra microbilor si indepartarea petelor, lasati sa actioneze peste noapte. Stergeti scaunul, capacul, suprafata exterioara a vasului cu un burete imbibat in produs.

Cazi de baie, chiuvete de baie si bucatarie: turnati in orificiile de scurgere si preaplin; lasati sa actioneze 5 minute, apoi clatiti bine (lasati apa de la robinet sa curga cateva minute). Spalati chiuveta, cada, cabinade dus, pentru distrugerea microbilor si indepartarea petelor (ingalbenire, mucegai).

Canale de scurgere: turnati in canalele de scurgere pentru a le dezinfecta si a inlatura grasimile si mirosurile neplacute cauzate de apele si resturile menajere. Daca scurgerea se infunda, turnati un flacon in sifon pentru a rezolva problema. Preveniti formarea de dopuri folosind saptamanal CLOR GEL IGIENIZANT.

Pete de mucegai (baie, bucatarie, rosturi faianta, pardoseli, scari, pavaje) : aplicati cu o carpa/burete, lasati sa actioneze cateva minute, stergeti si clatiti cu apa. Folosirea regulata impiedica cresterea mucegaiului in baie si alte zone umede din casa.

Fose septice: Adaugati 20 mililitri produs ( hipocloritul este descompus total de materiile organice din fosa si nu mai poate afecta bacteriile ).

DILUAT DEZINFECTANT-INDEPARTARE PETE:

Pardoseli si suprafete de lucru lavabile: 100-120 mililitri la 5 litri de apa.

Diferite obiecte din gospodarie (cos de gunoi, galeti, mopuri, obiectele animalelor de casa, perii, etc): Stergeti cu CLOR GEL IGIENIZANT diluat si clatiti cu apa.

Lavete si bureti: diluat, 50-60 mililitri/5litri apa. Inmuiati-le in solutie 15-20 minute, clatiti bine cu apa.

Obiecte/Vesela inox, portelan, plastic: Stergeti-le cu CLOR GEL IGIENIZANT diluat, sau imersati-le in solutie pentru cateva minute. Veti elimina petele. Obiectele isi vor recapata culoarea si luciu.

Obiectele/jucariile copiilor: Spalati cu apa si detergent, stergeti cu CLOR GEL IGIENIZANT diluat si clatiti cu apa.

Pete de funingine, tigara: Curatati cu produs diluat si clatiti cu apa.

Dezvoltare de muschi, alge (acoperis, suprafete exterioare de lemn, pavaje, etc.): Aplicati produsul diluat, lasati sa actioneze 15-30 minute si spalati cu apa.

DILUAT INALBITOR: Pentru bumbac si tesaturi rezistente. La rece cca 20 mililitri/5litri apa pentru inmuiere peste noapte ( la fel ca produsele lichide ).

ATENTIE !

-Nu folositi pe suprafete placate cu metale usoare : crom, aluminiu, bronzuri, alama.

-Nu folositi pentru : rufe colorate, lana, matase, piele, imbracaminte tratata special.

-Evitati sa imprastiati produsul concentrat pe tesaturi, mobila, covoare - le poate deteriora.

COMPOZITIE:

Hipoclorit de sodiu > 30 %, respectiv < 5 % clor activ, hidroxid de sodiu < 2 %, surfactant anionic < 5 %, surfactant neionic 5 – 15 %, parfum, antispumant

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT :lichid limpede

CULOARE: galben deschis

MIROS: placut parfumat

CONTINUT CLOR ACTIV %: < 5 %

VALOARE pH( nediluat ): 12,5 – 13,50

DENSITATE (g/cm3): 1,07 -1,075

DEPOZITARE: In recipientele originale in incaperi curate, uscate si racoroase, ferit de razele solare directe, surse de caldura si substante incompatibile.Temperatura de depozitare 5 – 25”C. Depozitarea produsului la temperaturi sub 15”C reduce semnificativ viteza de descompunere a solutiei de hipoclorit, evitandu-se astfel diminuarea procentului de clor activ.

MARCARE: N – Periculos pentru mediul acvatic; Xi- Iritant

FRAZE DE RISC:

R36/38 - Iritant pentru ochi si pentru piele.

R50- Foarte toxic pentru organismele acvatice.

FRAZE DE SECURITATE:

S2- A nu se lasa la indemana copiilor.

S24/25 - Evitati contactul cu pielea si ochii.

S26- In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.

S28- Dupa contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa.

S37 - A se purta manusi corespunzatoare.

S46 - In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.

S50- A nu amesteca cu acizii.

S61- A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale/ fisa de securitate.

ATENTIE! A nu se folosi impreuna cu alte produse.Poate elibera gaze periculoase (clor).

PREZENTARE:

Flacoane PE (cu gat de lebada) cu capacitate de 750 mililitri .

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register