Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Decapant acid forte

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

FISA TEHNICA DECAPANT ACID FORTE

Actiune rapida si in profunzime-Protectie anticoroziva

 

UTILIZARE:

Produs acid, concentrat, care actioneaza rapid si in profunzime. Inlatura depunerile de calcar, piatra, tartru, rugina si alte sedimente minerale de pe suprafetele metalice fara a le deteriora.

Destinat curatirii betonierelor pe interior si exterior, pentru indepartarea betonului si a prafului de ciment ramas pe pereti. Pentru curatarea de urmele de beton a echipamentelor, utilajelor, uneltelor utilizate in constructii (statii de beton, fabrici de beton, etc.).Adecvat pentru curatarea zidariei noi/vechi, a faiantei, a cofrajelor de beton.

 

PROPRIETATI: Produs concentrat, economic, se poate dilua cu apa in proportii de la 1:3 -1:10.

Contine inhibitor de coroziune pentru otel, aluminiu, cupru, nu deterioreaza echipamentele, nu afecteaza cele mai multe tipuri de finisaje si suprafete vopsite.

Nu este nevoie de eforturi deosebite (frecare, raclare,razuire,etc.), care pot produce zgarieturi sau alte deteriorari ale suprafetelor tratate..

Contine un agent tensioactiv, care ii maresc viteza de reactie si penetrare a crustelor.

 

INDICATII DE UTILIZARE:

- Aplicatii generale (decapare, inlaturare cruste): Se va utiliza numai diluat, produsul concentrat putand afecta suprafetele emailate. Diluati cu apa, 1:3 - 1:10, in functie de grosimea/vechimea crustei si lasati sa actioneze cca. 5 minute. Daca este cazul, folositi o perie. Dupa curatare clatiti cu apa din abundenta.

- Pentru curatare/decapare beton/ciment/mortar: Udati intai suprafata betonului cu apa.

Dilutia 1 – 5 litri produs pentru 10 litri apa, depinde de intervalul de spalare al utilajului precum si de natura (calitatea betonului folosit), vechimea crustelor si gradul de incarcare. Timpul de contact este functie de procedeul utilizat, static sau dinamic.

La aplicarea manuala (prin pulverizare sau pensulare) lasati sa actioneze 10 -15 minute.

In cazul unor depuneri mai grosiere sau foarte vechi s-ar putea sa necesite curatarea (frecarea)

cu peria si reaplicarea produsului. Se clateste cu jet de apa.

 

COMPOZITIE:

Acizi organici si anorganici > 60%, surfactant neionic 5 – 15 %, fosfonati < 5 %, apa dedurizata.

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT (la 25 grade): lichid putin vascos

CULOARE: incolor sau slab galbui

VALOARE pH: cca 1,00

Densitate (g/cm3): 1,10 -1,13

CONTINUT SUBSTANTE ACTIVE (ACIZI): 20 – 30 %

 

DEPOZITARE: Temperatura maxima: 300C. Produsul se depoziteaza in incaperi racoroase, uscate, bine ventilate, ferit de materiale incompatibile, surse de caldura si radiatiile solare.Se pastreaza in ambalajele originale, inchise ermetic.

Materiale incompatibile : alcalii (ex. hidroxid de sodiu, potasiu, etc.); agenti reducatori (este un oxidant puternic); materiale organice.

PREZENTARE:

Canistre de PE cu un continut net de 20 kg.

MARCARE: C – coroziv

                        

Fraze de risc: R34-Provoaca arsuri. R37-Iritant pentru sistemul respirator.

Fraze de securitate: S26-In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist. S28-Dupa contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa. S36/37/39-Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata.

S45-In caz de accident sau boala, a se consulta imediat medicul (Daca este posibil, a i se arata eticheta). S61-A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale/ fisa de securitate.

Informatiile din aceasta fisa sunt din puctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

Pret :14,90 Lei/Kg +TVA

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register