Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Detergent automat cu efect igienizant

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Detergent cu puternic efect igienizant, cu un spectru de utilizare foarte larg, incepand cu unitati spitalicesti, comunitati, linii de imbuteliere a alimentelor, hoteluri, restaurante,  spatii ce trebuiesc igienizate folosind utilaje automate.

Ambalaj desfacere: 5L, 20, 200L

FISA TEHNICA: Detergent cu efect igienizant automat

 

UTILIZARE:

Produs cu un spectru larg de utilizare incepând cu industria alimentara, hoteluri, restaurante, comunitati pana la linii de imbuteliere ai conservare a alimentelor, si alte spatii si obiecte ce trebuiesc igienizate.

PROPRIETATI:

Este potrivit pentru toate suprafetele din zonele sanitare. Curata si igienizeaza lasând o suprafata rezistenta la murdarie.

DOMENIUL DE INTREBUINTARE:

Potrivit pentru toate suprafetele si obiectele din zonele sanitare: bai, dusuri, toalete, oglinzi, faianta, gresie, fabricate din ceramica, ambalaje sticla sau material plastic, abatoare, vagoane calatori, pardoseli, linoleum, suprafetele tari din industria alimentara (mese de lucru si pardoseli din diverse materiale). Ideal pentru tratarea mucegaiurilor, previne colmatarea conductelor de alimentare cu apa, distruge mucegaiul, algele.

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE:

SE DILUEAZA INTRE 0,01 SI 10% PENTRU IGENIZAREA SUFRAFETELOR TARI DIN DIFERITE MATERIALE.

COMPOZITIE:

Surfactant amfoter < 5 %, surfactant non-ionic < 5%,sare cuaternara de alchil amoniu ? 5 % , agent de chelatizare, conservanti, antispumant, colorant alimentar, apa dedurizata.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Lichid transparent

CULOARE: Roz

pH (solutie 1% in apa distilata): 7.5-8,5

DENSITATE RELATIVA, g/cmc: 1,01 - 1,03

PREZENTARE:

Flacoanele din PE sau Pet cu capacitate de 5L, sau in barele de20L, 200L.

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register