Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Detergent degresant cu spumare marita igienizant QUAT

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Detergent degresant cu spumare marita igienizant QUAT - Un produs igienizant conceput pentru curatarea si igienizarea utilajelor, aparatelor, ustensilelor din industria alimentara (industria procesarii carnii de porc, de pasare, fabrici de bere, fabrici de lapte) prin metoda spumarii. Se utilizeaza pentru degresarea si igienizarea suprafetelor dure metalice (inox,otel), suprafete din materiale plastice si cauciuc rezistente la mediul alcalin, suprafete ceramice, sticla, etc. Nu este recomandat pentru suprafete din aluminiu sau galvanizate.

Ambalaj desfacere: 20 kg, 200 kg

FISA TEHNICA

DETERGENT DEGRESANT CU SPUMARE MARITA IGIENIZANT QUAT

UTILIZARE:

Detergent pentru curatarea si igienizarea suprafetelor din toate procesele de preparare-prelucrare a alimentelor, evitandu-se in utilizare contactul direct cu hrana.

Se utilizeaza pentru curatarea si igienizarea utilajelor, aparatelor, ustensilelor,etc. din fermele si abatoarele avicole, de porci, bovine, oi, cat si in industria alimentara (industria procesarii carnii-porc, pasare, fabrici de bere,bauturi racoritoare, fabrici de lapte, procesarea oualor sau a fructelor ) prin metoda spumarii.

Se utilizeaza pentru degresarea si igienizare atat a suprafetelor care vin in contact cu alimentele, de ex.: echipamente de procesare, aparate frigorifice, conveioare, amestecatoare, mese de transare, cat si pentru suprafete care vin indirect in contact cu hrana, respectiv componente ale masinariilor, pardoseli, pereti, usi,etc.

Adecvat pentru suprafete dure metalice (inox, otel), suprafete din materiale plastice si cauciuc rezistente la mediul alcalin, suprafete ceramice, faianta, gresie, ciment, etc.

Se va utiliza cu precautie pe suprafete din aluminiu, metale moi (staniu, plumb, zinc) sau suprafete galvanizate (dilutii si timpi de contact minimi) .

PROPRIETATI:

Continutul in surfactanti neionici cu putre mare de curatare si alcalinitatea moderata a produsului, permit curatarea eficienta a substantelor organice, proteinelor si a grasimilor. Spumare buna, chiar pe suprafete verticale sau netede. Detergent cu activitate igienizanta ridicata, fara clor si problemele negative care apar la utilizarea produselor cu clor.

Sarea cuaternara de amoniu „QUAT-ul”,agent igienizant si antimicrobian cu spectru larg, imprima produsului actiune rapida asupra resturilor de materii organice de pe suprafete, igienizandu-le.

Solutie lichida concentrata, care contine agenti tensioactivi cu capacitate mare de udare si emulsionare, pentru o indepartare eficienta a resturilor organice.

MODUL DE APLICARE:

Pentru curatarea si igienizarea instalatiilor, utilajelor, bancurilor de transare, pereti si suprafete ce necesita degresare:

Dilutie : 2 -6 % cu apa calda (cca. 500C) sau rece dupa caz, in functie de gradul de murdarire si de consistenta acesteia.

-Timpul de actionare este de circa 10-20 minute, functie de gradul de murdarire si vechimea stratului.

-Dupa aplicarea solutiei este necesara intotdeauna o clatire viguroasa cu apa .

Pentru a obtine un test de sanitatie corespunzator normativelor de igiena alimentara, adaptati intotdeauna dozajul si timpul de contact functie de grasimea existenta si gradul de murdarire.

CARACTERISTICI FIZICE SI CHIMICE:

ASPECT -solutie lichida, incolora

Valoare PH(solutie ca atare ) = cca. 13 -13,5

COMPOZITIE: surfactanti neionici 15 - 30%, hidroxid de sodiu < %, alcool izopropilic < 5%, clorura de benzalkonium (Quat) < %, apa.

DEPOZITARE: In recipientele originale in incaperi curate, uscate si racoroase. Temperatura de depozitare 5 – 250C.

MARCARE: C – coroziv

Fraze de risc:

R22- Nociv in caz de inghitire.

R34 - Provoaca arsuri.

R41-Risc de leziuni oculare grave.

R51-Toxic pentru organismele acvatice.

Fraze de securitate:

S2- A nu se lasa la indemana copiilor;

S26- In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.

S28- Dupa contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa.

S37/39- Purtati manusi corespunzatoare si masca de protectie pentru ochi/fata.

S45- In caz de accident sau boala, a se consulta imediat medicul (Daca este posibil, a i se arata eticheta).

S61- A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale/ fisa de securitate.

PREZENTARE:

Recipienti de 20 KG, 200 KG.

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register