Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Detergent degresant forte

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Detergent degresant forte - Produs ideal pentru spalari si degresari grele in diferite zone industriale, pentru indepartarea depunerilor grosiere de uleiuri, vaseline, cenusa, grafit precum si alte depuneri dificile de praf si murdarie. Destinat pentru ateliere si service-uri mecanice, hale de prelucrari mecanice, tipografii, vopsitorii, curatenia dupa diferite lucrari de intretinere si revizii tehnice din diferite ramuri industriale (energetica, prelucrarea metalelor, electrica, etc.).

Ambalaj desfacere: 20 Kg, 200 Kg.

DETERGENT DEGRESANT FORTE

UTILIZARE:

Produs ideal pentru spalari si degresari grele in diferite zone industriale, pentru indepartarea depunerilor grosiere de uleiuri, vaseline, cenusa, grafit si alte depuneri dificile de praf si murdarie. Destinat pentru ateliere si service-uri mecanice, hale de prelucrari mecanice, tipografii, vopsitorii, curatenia dupa diferite lucrari de intretinere si revizii tehnice din diferite ramuri industriale (energetica, prelucrarea metalelor, electrica, etc.).

Adecvat pentru toate suprafetele dure rezistente la mediul alcalin: gresie, faianta, pavimente industriale, otel, otel inox, etc. Uz professional.

PROPRIETATI:

Detergent puternic alcalin, cu putere deosebita de penetrare, emulsionare si detasare a murdariei grase organice si anorganice, facand fata si celor mai grele mizerii. Asigura o curatare si o degresare excelenta datorita continutului ridicat de substante active (surfactanti) si a combinatieialcalinitate – solvent cu putere mare de solubilizare a materiilor organice.

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE:

Se dilueaza intre 100 -300 ml detergent la 10 litri de apa in functie de incarcatura de murdarie si vechimea acesteia (solutie 1 – 3 %).

COMPOZITIE:

Surfactanti anionici 5 – 15 %, Surfactanti neionici, 5 – 15 %, Hidroxid de potasiu 5-15 %, solvent 5-15%,apa dedurizata.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Lichid

CULOARE: Incolor sau slab galbui

VALOARE pH: cca. 14

VALOARE pH, solutie apoasa1%: cca. 12

DENSITATE RELATIVA, g/cmc: 1,03-1,05

DEPOZITARE: In recipientele originale in incaperi curate, uscate si racoroase, separat de substante incompatibile ( acizi ). Temperatura de depozitare 5 – 30"C. Pastrati ambalajul cu produs bine inchis.

MARCARE: C- Coroziv , Inflamabil

FRAZE DE RISC:

R35-Cauzeaza arsuri grave.

R10- Inflamabil.

R67- Inhalarea vaporilor poate provoca somnolenta si ameteala.

FRAZE DE SECURITATE:

S2- A nu se lasa la indemana copiilor.

S16- A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis.

S26- In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.

S28- Dupa contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa.

S36/37/39- Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata.

S45- In caz de accident sau boala, a se consulta imediat medicul (daca este posibil se va arata eticheta).

PREZENTARE: Bidoane polietilena de 20 Kg, 200 KG.

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register