Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Detergent special pentru spalat si degresat strazi, trotuare, pavaj

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

DETERGENT SPECIAL PENTRU DEGRESAT (SPALAT) SI PARFUMAT STRAZI, TROTUARE, PAVAJ ARCA LUX

UTILIZARE:

Detergent concentrat, recomandat pentru degresarea (spalarea) si parfumarea strazilor, trotuarelor si pentru pavaj. Recomandat pentru uz profesional in cadrul unitatilor care presteaza servicii de salubritate.

PROPRIETATI:

 Utilizarea regulata conduce la reducerea emisiilor poluante de praf.

 - Agentii tensioactivi din compozitia produsului au spumare redusa astfel incat, dupa spalare, suprafata ramane curata, fara spuma reziduala

 - Proprietati de spalare si degresare puternica a strazilor fara a afecta mediul inconjurator. Produsul este ecologic, avand o biodegradabilitate primara de peste 90%.

 - Conţine agenţi sechestranţi pentru ionii generatori de depuneri calcaroase, evitându-se astfel depunerile de cruste pe suprafeţele instalaţiilor folosite la spălare (previne înfundarea duzelor de dispersie). Poate fi utilizat si cu apa dura.

DOMENIUL DE INTREBUINŢARE:

Se utilizeaza pentru spalarea strazilor din orice tip de material.

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE:

Se diluează 50 - 100 ml detergent la 1 litru de apă in funcţie de gradul de murdarire, natura si vechimea acesteia. Pentru incarcaturi grosiere de grasimi se poate folosi mai concentrat 100 -200 ml produs la 1 litru de apă.

COMPOZITIE:

surfactant anionic 5-15%, surfactant neionic < 5%, alcool izopropilic < 5 %, ingrosator (clorura de sodiu), EDTA <5%, conservant, antispumant, parfum, colorant alimentar, apa dedurizata.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Lichid usor vascos, omogen, placut parfumat

CULOARE: Verde deschis

VALOARE pH (solutie 1% in apa distilata) = 7,5 - 8

DENSITATE RELATIVĂ, g/cmc: 1,02 - 1,04

PREZENTARE:

Recipienti cu capacitate de 20 kg, IBC 1000 kg.

MARCAREPictograma de pericol: (GHS07)
pericol atentie

Cuvant de avertizare: ATENTIE

Fraze de pericol: H319–Provoaca o iritare grava a ochilor. H315–Provoaca iritarea pielii

Fraze de precautie: P102–A nu se lasa la indemana copiilor. P303+P361+P353–IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau parul): scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa/ faceti dus. P264–Spalati-va bine mainile si fata dupa utilizare. P280–Purtati manusi de protectie/ echipament de protectie a ochilor. P302+P352–IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. P332+P313–In caz de iritare a pielii: consultati medicul. P305+P351+P338–IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. P337+P313–Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul

Informaţiile din această fişă sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar deoarece nu putem controla condiţiile in care se utilizează acest produs sau altul, nu putem fi răspunzători pentru consecinţele utilizării lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register