Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Detergent universal automat

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Detergent universal automat - Produs recomandat pentru utilaje automate specializate in curatarea oricarui tip de murdarie specifica fiecarei industrii. Adecvat pentru toate tipurile de suprafete dure (gresie, faianta, linoleu, rasini epoxilice). Parfum placut si persistent (mar, ocean, lavanda, etc).

Ambalaj desfacere: 5L, 20L, 200L

FISA TEHNICA: Detergent universal igienizant automat concentrat

UTILIZARE:

Detergent pentru suprafete dure si pardoseli diverse :ceramica, material plastic, linoleum, cauciuc, faianta, gresie, marmura si alte pavimente, cu utilaje automate. Uz profesional (institutional si industrial). Proces automat.

Recomandat pentru curăţarea oricărui tip de murdărie, specifică fiecarei industrii, pentru pardoseli diverse, pereţi, mobilier laminat sau plastic. Adecvat pentru industria alimentară (fabrici panificaţie, abatoare, ferme de creştere a animalelor), transport in comun, turism (hoteluri, restaurante).

 

PROPRIETĂŢI:

Detergent activ ce asigură o curăţare şi o degresare perfectă, cu excelente proprietăţi de reţinere a mizeriei şi cu o capacitate mare de solubilizare a murdăriei.

 

DOZARE ŞI MOD DE UTILIZARE:

Se diluează intre 10 -100 ml detergent la 10 litri de apă in funcţie de necesitate (gradul de murdarire, natura si vechimea petelor). Se aplica cu utilaje speciale.

 

COMPOZIŢIE:

sub 5 % surfactant neionic, cel putin 5%, dar sub 15% surfactant anionic, parfum(D-limonene < 0,01%), conservant(ethylenglycolbisdemiformal, EDDM ; methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone CMIT/MIT< 1,5ppm),antispumant, colorant alimentar, apa dedurizata.

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Lichid transparent, usor vâscos, omogen

CULOARE: diverse culori (roz, rosu, albastru, etc.)

VALOARE pH (solutie apoasa 1 %): 8,00 – 9,20

DENSITATE RELATIVĂ, g/cmc: 1,025 – 1,030

DEPOZITARE: In incaperi curate, uscate si racoroase. Temperatura de depozitare 5 – 250C.

ETICHETARE:

Pictograme de pericol :

                  pic

Cuvant de avertizare : Atentie

Fraze de pericol H: H319-Provoaca o iritare grava a ochilor.

Fraze de precautie P:
P280–
Purtati
ochelari de protectie si/sau protectie pentru fata.
P305+P351+P338–IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.

EUH208–Contine CMIT/MIT.Risc de reactie alergica.

 

PREZENTARE:

Ambalaj de 5 L.

 

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register