Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Antigel auto -32ºC

Rating: Nu a fost evaluat încă Producator: Producator Arcalux E-mail
Nivelul de stoc actual:
0
  • Descriere
  • Reviews

CLICK AICI pentru a vizita pagina noastra de produse antigel (antigel concentrat, ecoglicerina, antigel pentru centrale termice, antigel pentru chillere, antigel pentru instalatii, antigel alimentar).

 

DESCRIERE: 
Antigel auto - Produs pe baza de glicoli, destinat motoarelor de orice fel. Protejeaza motoarele impotriva coroziunii si a cavitatiei. Produsul Antigel auto contine un pachet anticoroziv complex (pentru OL, fonta, aluminiu, cupru si aliaje).  Protejeaza furtunurile si garniturile.

Ambalaj desfacere: 20kg, 70kg si 220kg.

 

FISA TEHNICA: Antigel auto

UTILIZARE:

Compozitia de glicoli a antigelului auto, ii confera acestuia proprietati deosebite:

- nocivitate redusa, peste 70% din compozitie reprezentand propilenglicol si glicerina, componente nepericuloase pentru om si mediu,

- stabilitate deosebita, produsul asigurand atat protectia la inghet a circuitelor termice cat si functionarea sistemului la temperaturi ridicate.

Antigelul auto contine un pachet anticoroziv complex, care ofera protectie pe timp indelungat pentru aluminiu, alama, fonta, otel, aliaje sudura, cupru. Prezinta excelente proprietati de transfer si este miscibil cu alte tipuri de lichide de racire. Compozitia ii confera o durata de viata indelungata de cel putin 10 ani. Este BIODEGRADABIL, nu contine fosfati, nitriti, sau silicati si are un continut scazut de amine.

INDICATII DE UTILIZARE:

Pentru asigurarea atat a unei vascozitati reduse dar si a unui punct de congelare corespunzator aplicatiei, antigelul auto este recomandat a se utiliza in solutie de concentratie 33,33-67 % cu apa distilata sau apa demineralizata. Aceasta reprezentand dilutii de la 1:2 ; 1:1 la 2:1 produs cu apa distilata sau demineralizata, in volume.

Nu se recomanda sa se utilizeze nediluat.

COMPOZITIE:

Glicerina > 60 %, glicoli < 35 %, INHIBITORI DE COROZIUNE.

CARACTERISTICI TEHNICE:

aspect (la 25 grade): lichid vascos de culoare bleu, bleu-vernil.

valoare pH la 200C - solutie ca atare: 6.2 -7,5

-solutie 1/1  in apa distilata): 7-8,6.

punct de congelare- diluat 1/1 cu apa distilata sau dedurizata, in volume: -32ºC

- diluat 35/65 cu apa distilata sau dedurizata,in volume: -15,8ºC (conf. Raport de incercare nr.  124/12.08.2009, executat la CHIMOPAR S.A)

miros: caracteristic

densitate rel. la 150C, g/cm3: 1,170 – 1,200.

punct de fierbere: min 1600C.

continut de apa: max 5%.

solubilitate in apa:  totala.

Nu au loc pierderi de metal prin coroziune, ci dimpotriva depuneri neglijabile care, au in plus, rolul de a proteja metalul de atacul ulterior.

Pierderile de metal prin coroziune pentru cupru si aliaje sunt foarte mici, lichidul antigel repezentand deci, o formula sigura pentru centralele termice.

PREZENTARE:

Recipienti de 5KG, 20 KG, 250 KG.

Disclaimer:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, intrucat nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

Va rugăm sa vă conectaţi pentru a posta o recenzie.

Nu există comentarii pentru acest produs.

sigla arcalux RGB mare Cumpara acest produs din MAGAZINUL ONLINE 

 

 

Log In or Register