Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Antigel special pentru panouri solare din glicerina -32ºC

Rating: Nu a fost evaluat încă Producator: Producator Arcalux E-mail
Nivelul de stoc actual:
0
  • Descriere
  • Reviews

DESCRIERE:

 

Antigel concentrat pe baza de glicerina pentru panouri solare – este adecvat pentru orice tip de instalatie de incalzire, panouri solare, seminee electrice, centrale termice, instalatii industriale de incalzire, etc.
Antigel special pentru panouri solare din glicerina asigura atat protectie la inghet a circuitelor termice, cat si functionarea sistemului la temperaturi ridicate (cca 1400 C), precum si protectie la coroziune si nocivitate minima pentru om si mediu (>70% componente nepericuloase).

Ambalaj desfacere: 20 KG, 250 KG

FISA TEHNICA: Antigel special pentru panouri solare

UTILIZARE:

Compozitia de glicoli a produsului confera acestuia proprietati deosebite:

- nocivitate redusa, peste 70% din compozitie reprezentand propilenglicol si glicerina, componente nepericuloase pentru om si mediu,

- stabilitate deosebita, produsul asigurand atat protectia la inghet a circuitelor termice cat si functionarea sistemului la temperaturi ridicate.

Antigel pentru panouri solare contine un pachet anticoroziv complex, care ofera protectie pe timp indelungat pentru aluminiu, alama, fonta, otel, aliaje sudura, cupru. Antigelul pentru panouri solare prezinta excelente proprietati de transfer si este miscibil cu alte tipuri de lichide de racire. Compozitia ii confera o durata de viata indelungata de cel putin 10 ani. Este BIODEGRADABIL, nu contine fosfati, nitriti, sau silicati si are un continut scazut de amine.

INDICATII DE UTILIZARE:

Pentru asigurarea atat a unei vascozitati reduse dar si a unui punct de congelare corespunzator aplicatiei, antigelul special pentru panouri solare din glicerina este recomandat a se utiliza in solutie de concentratie 33,33-67 % cu apa distilata sau apa demineralizata. Aceasta reprezentand dilutii de la 1:2 ; 1:1 la 2:1 produs cu apa distilata sau demineralizata, in volume.

Nu se recomanda sa se utilizeze nediluat.

COMPOZITIE:

Glicerina > 60 %, glicoli < 35 % , INHIBITORI DE COROZIUNE.

CARACTERISTICI TEHNICE:

aspect (la 25 grade): lichid vascos de culoare bleu, bleu-vernil.

valoare pH la 200C - solutie ca atare : 6.2 -7,5

-solutie 1/1  in apa distilata): 7-8,6.

punct de congelare- diluat 1/1 cu apa distilata sau dedurizata,in volume : -32ºC

- diluat 35/65 cu apa distilata sau dedurizata,in volume : -15,8ºC (conf. Raport de incercare nr.  124  / 12.08.2009, executat la CHIMOPAR S.A )

miros: caracteristic

densitate rel. la 150C, g/cm3:1,170 – 1,200

punct de fierbere: min 1600C

continut de apa: max 5%

solubilitate in apa:  totala

 

Protectia la coroziune: Nu au loc pierderi de metal prin coroziune, ci dimpotriva depuneri neglijabile care, au in plus, rolul de a proteja metalul de atacul ulterior.

Pierderile de metal prin coroziune pentru cupru si aliaje sunt foarte mici, lichidul antigel repezentand deci o formula sigura pentru special pentru panouri solare din glicerina.

Antigelul special pentru panouri solare din glicerina nu ataca garniturile, membranele sau alte elemente de etansare din plastic, elastomer sau cauciuc utilizate in mod uzual in circuitele termice.

PREZENTARE:

Recipienti de 20 KG, 250 KG.

Disclaimer:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

 

Va rugăm sa vă conectaţi pentru a posta o recenzie.

 

Nu există comentarii pentru acest produs.

sigla arcalux RGB mare Cumpara acest produs din MAGAZINUL ONLINE 

 

 

Log In or Register