Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Solutie spalat parbriz pentru iarna -25°C

Rating: Nu a fost evaluat încă Producator: Producator Arcalux E-mail
Nivelul de stoc actual:
0
  • Descriere
  • Reviews

Solutie spalat parbriz pentru iarna -25°C

 

FISA TEHNICA: Solutie spalat parbriz pentru iarna -25°C

UTILIZARE:  

Produs recomandat pentru curatarea, degresarea si dezghetarea (degivrarea) parbrizelor auto pe timp de iarna, conferind acestora un aspect clar, stralucitor. Asigura protectia la inghet a sistemului de spalare a parbrizului, o vizibilitate excelenta si siguranta maxima in timpul sofarii. Efect antistatic, miros placut.Se poate utiliza deasemenea pentru curatarea, degresarea si dezghetarea suprafetelor de sticla, ferestrelor, vitrinelor, usilor pe timp de iarna (partile exterioare care vin in contact cu frigul).

 

PROPRIETATI:

Indeparteaza cu efort minim murdaria de pe toate suprafetele de sticla sau suprafete lucioase. Inlatura petele si nu lasa urme. Se usuca rapid, are efect antistatic, miros placut, persistent. Nu ataca vopseaua, plasticul si garniturile din cauciuc. Nu contine solventi periculosi pentru om si mediu (de ex. metanol).

 

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE:

Pulverizati, nediluat, pe parbriz si stergeti cu stergatoarele. Pentru vara se poate dilua cu pana la 6 litri de apa.

 

COMPOZITIE:

surfactant neionic sub 5%, solvent (alcool etilic denaturat) >35 %, colorant alimentar(CI 42090), parfum (nu contine alergeni), apa dedurizata.

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Lichid transparent

CULOARE: Albastru

MIROS : Placut parfumat

VALOARE Ph : 6,5 – 7,0

PUNCT DE INGHET (°C): - 25

DENSITATE RELATIVA, g/cmc: 0,93 – 0,95

 

DEPOZITARE :In recipientele originale in incaperi curate, uscate si racoroase, prevazute cu ventilatie, ferit de razele solare directe sau surse directe de caldura.

Temperatura de depozitare 0 – 250C.

 

ETICHETARE :

Pictograme de pericol:

                      pic2

Cuvant de avertizare: Atentie

Fraze de pericol H: H226-Lichid şi vapori inflamabili

Fraze de precautie P: P101–Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului .
P102–A nu se lasa la indemana copiilor.

P210-
A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe încinse, scântei, flăcări deschise sau alte surse de aprindere. Fumatul interzis.

P233–Păstraţi recipientul închis etanş.

P303+P361+P353–ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): scoateţi imediat toată îmbrăcămintea contaminată. Clătiţi pielea cu apă (faceţi duş).
P370+P378-În caz de incendiu: utilizaţipentru stingere nisip, apa, stingatoare cu praf si/sau bioxid de carbon sau spuma chimica rezistenta la alcooli.

 

PREZENTARE:

Bidon 20 L.

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctual nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.  

 

Nu există comentarii pentru acest produs.

sigla arcalux RGB mare Cumpara acest produs din MAGAZINUL ONLINE 

 

 

Log In or Register