Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Sapun lichid abraziv

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Sapun lichid abraziv - un produs destinat pentru curatarea si intretinerea mainilor personalului ce lucreaza in medii agresive de uleiuri minerale si vegetale. Se utilizeaza pentru curatarea mainilor personalului ce lucreaza in abatoare, ateliere auto, persoane ce vin in contact cu uleiuri, grasimi, vaselina.

Ambalaj desfacere: 1kg, 5kg, 20kg , 200Kg

FISA TEHNICA: SAPUN LICHID ABRAZIV

UTILIZARE: Uz industrial.

Destinat pentru “spalari grele” din domeniul industrial : ateliere mecanice si de prelucrarea metelelor, tipografii, service-uri auto si vopsitorii, in constructii, in abatoare, in societatile care se ocupa cu salubrizarea oraselor, in general pentru personalul care vine in contact cu medii agresive: uleiuri minerale si vegetale, unsori, grasimi, pacura, vaselina, cenusa, grafit, praf metalic, si alte murdarii organice sau anorganice dificile.

PROPRIETATI:

Asigura o curatare si o degresare perfecta datorita continutului ridicat de substanta activa si particolelor abrasive fine din compozitie. Capacitate deosebita de emulsionare si detasare a murdariei grase organice, facand fata si celor mai grele mizerii. Miros placut, persistent, inlaturand mirosul greu, caracteristic uleiurilor si unsorilor.

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE:

Se utilizeaza la spalatul mainilor. Fata de sapunul solid are avantajul ca se elimina contactul direct cu un produs utilizat anterior de alte persoane. Se poate utiliza numai la dozatoarele speciale pentru sapun abraziv.

COMPOZITIE:

Surfactant anionic 5 -15 %, bioxid de siliciu 5 – 15 %, granule abrazive naturale, parfum, colorant.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Gel omogen.

CULOARE: Turcoaz

VALOARE pH = cca. 7,00

PREZENTARE: Ambalaje de 0,5 L, 5L, 20L.

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Toate fotografiile de pe site au caracter informativ!
Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register