Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Sapun pasta abraziva

Rating: Nu a fost evaluat încă Producator: Producator Arcalux E-mail
Nivelul de stoc actual:
0
  • Descriere
  • Reviews

Pasta sapun abraziva - un produs destinat pentru curatarea si intretinerea mainilor personalului ce lucreaza in service auto, prelucratori de carne si industria prelucratoare a uleiurilor

Ambalaj desfacere: 250 gr, 1 kg, 8 kg

FISA TEHNICA: PASTA SAPUN UNGUENT

CU EXTRACT DE GALBENELE, MUSETEL SI VITAMINA E

IGIENIZANTA / PASTA SAPUN ABRAZIVA

UTILIZARE: Uz industrial si casnic.

Pentru personalul din spitale, bucatarii, industria cernelurilor, tipografii, industria alimentara- fabrici de procesare alimente ; turism – hoteluri, restaurante; in societatile care se ocupa cu salubrizarea oraselo ; service-uri auto si vopsitorii pentru mecanici si degresari auto. Uz casnic – vesela, faianta, pardoseli, bai, chiuvete, linoleum, aragaze.

PROPRIETATI:

Asigura o curatare si o degresare perfecta datorita continutului de substanta activa biodegradabila si aditivi specifici. Datorita continutului in agent igienizant, ofera protectie asupra unui spectru foarte larg de bacterii, drojdii si mucegaiuri. Continutul de extract de galbenele, musetel si vitamina E, confera pastei de sapun proprietati antiinflamatorii, cicatrizante, regeneratoare a tesuturilor, fiind indicata in combaterea dermatozelor profesionale. Creeaza pentru piele o bariera de protectie impotriva absorbtiei substantelor daunatoare: uleiuri, grasimi, unsori, solventi, etc.

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE:

Se aplica inainte de inceperea lucrului pe pielea curatata in prealabil cu apa si sapun. Se indeparteaza cu apa la finalul lucrului.

COMPOZITIE:

Sapun ulei palmier 15-30%, surfactant anionic 5-15%, carbonat de calciu15-30%, CMC, glicerina, extract de galbenele, musetel si vitamina E, parfum, conservant, colorant alimentar.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Pasta omogena.

CULOARE: Galbena

VALOARE pH = 6,5-7,5

DENSITATE RELATIVA, g/cmc: 1,06-1,08

PREZENTARE:

Cutii 1 kg pana la 18 kg.

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

 

Nu există comentarii pentru acest produs.

sigla arcalux RGB mare Cumpara acest produs din MAGAZINUL ONLINE 

 

 

Log In or Register