Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Detergent parbriz anti-insecte

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Detergent parbriz anti-insecte - un produs de genul "2 in 1", pentru curatarea si degresarea parbrizelor auto si indepartarea reziduurilor de insecte, excremente de pasari si a altor murdarii persistente, asociate conducerii autovehiculelor in sezonul cald.

Ambalaj desfacere: 5 L

 

FISA TEHNICA: DETERGENT PARBRIZ – ANTI-INSECTE

UTILIZARE:

Produs de genul "2 in 1", pentru curatarea si degresarea parbrizelor auto si indepartarea reziduurilor de insecte, excremente de pasari si a altor murdarii persistente, asociate conducerii autovehiculelor in sezonul cald. Pentru toate sistemele de spalare a geamurilor de pe autoturisme, autobuze, camioane si alte vehicule. Se poate utiliza deasemenea pentru indepartarea urmelor de insecte si alte reziduuri de substante organice de pe bara de protectie, capota, faruri, caroserie, etc.

PROPRIETATI:

Inmoaie si indeparteaza reziduurile de insecte si excrementele de pasari. Indeparteaza funinginea, praful de carbune si alte murdarii dificile datorate traficului. Confera un aspect clar, stralucitor, fara a lasa dare, pete, mazgaleli sau praf. Nu ataca vopseaua, plasticul, cauciucul. Nu lasa urme albe pe caroserie. Nu produce reflexii pe geamuri. Este biodegradabil. Nu contine solventi periculosi pentru om si mediu (de ex. metanol). Are miros placut, contribuind la confortul conducatorului auto.

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE:

Se introduce ca atare, nediluat in rezervorul auto pentru spalarea parbrizului. Actionati butonul pentru pulverizare si utilizati stergatoarele de parbriz pana la indepartarea urmelor.

Aplicare manuala (bara de protectie, capota, faruri, caroserie, etc.): pulverizati nediluat pe suprafata, asteptati cca. 1 minut pentru inmuiere si stergeti cu o laveta textila.

COMPOZITIE:

Solventi (etanol, izopropanol, eterglicoli) 5-15%, surfactant anionic < 5 %, surfactant neionic <5%, parfum, colorant alimentar, apa dedurizata.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: Lichid transparent

CULOARE: Albastru-vernil.

VALOARE pH (ca atare) = 10 - 12

DENSITATE RELATIVA, g/cmc: 0,98

DEPOZITARE:

In recipientele originale in incaperi curate, uscate si racoroase, ferit de razele solare directe sau surse directe de caldura. Temperatura de depozitare 5 – 30”C.

MARCARE:

                                pic

Cuvant de avertizare : Atentie

Fraze de pericol H: H319-Provoaca o iritare grava a ochilor.

Fraze de precautie P: P102–A nu se lasa la indemana copiilor.
P103–Cititi eticheta inainte de utilizare.
P
264Spalati-va bine mainile/fata dupa utilizare.
P280–Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei.
P305+P351+P338 – IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.
P337+P313-Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul.

PREZENTARE:

Bidon 5 L si 20 L.

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctual nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.  

 

------

Puteti cumpara produsele direct din MAGAZINUL ONLINE

sau FOLOSIND FORMULARUL DE COMANDA DE MAI JOS
Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register