Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Solutie intretinere anvelope

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Solutie intretinere anvelope - un produs ecologic pe baza de emulsie siliconica conceput special pentru curatat anvelope. Curata, regenereaza, dand stralucire si luciu suprafetelor de cauciuc, piele si material plastic. Utilizat periodic, mareste rezistenta  anvcelopei  la uzura si la factorii de mediu.

Ambalaj desfacere:    20 L, 200 L.

FISA TEHNICA:

SOLUTIE INTRETINERE ANVELOPE

SUPRAFETE DIN PIELE

„INNEGRIRE - STRALUCIRE CAUCIUCURI"

 

UTILIZARE:

Solutia „INNEGRIRE – STRALUCIRE CAUCIUCURI"este un produs ecologic, solutie apoasa concentrata in substanta activa, destinata curatarii, lustruirii, intretinerii si protejarii suprafetelor din piele, cauciuc si plastic. Hraneste si regenereaza suprafetele din cauciuc, anvelope si alte compenente din cauciuc ale automobilului. Utilizandu-l periodic,anvelopele isi recapata aspectul nou si stralucitor.

Solutia, prin proprietatile excelente de udare si acoperire, lasa dupa uscare un luciu de durata, protejand si marind rezistenta anvelopelor la uzura si factorii de mediu.

Aplicata pe suprafetele din piele, le confera netezime, suplete si longevitate.

PROPRIETATI:

Emulsie alba pe baza de polidimetilsiloxan si agenti tensioactivi, desebit de stabila si dupa diluare la concentratia de lucru.Concentratia in polimer si vascozitatea acestuia asigura si la dilutia de lucru, formarea unui film neted, lucios.

INDICATII DE UTILIZARE:

Este un produs concentrat.Se dilueaza cu apa in proportie de 1:5 -1:10, functie de aspectul cauciucului (grad de uzura) si pretentiile utilizatorului.

Se aplica intotdeauna numai pe o anvelopa curata si uscata (dupa spalarea automobilului). Se pulverizeaza un strat subtire si uniform pe suprafata anvelopei (cauciucului) si apoi se sterge cu o laveta excesul de solutie, pentru a asigura uniformitatea aplicarii.Lasati sa se usuce produsul si apoi porniti vehicolul.Nu se utilizeaza pentru motociclete, biciclete sau alte vehicule pe 2 roti.

Pentru alte componente de cauciuc sau suprafete din piele, se pulverizeaza solutia si dupa cateva minute se sterge cu o laveta.

COMPOZITIE:

Polidimetilsiloxan( polimer siliconic ) > 20%, agent de umectare-solubilizare < 20% , agenti tensioactivi pentru stabilizarea emulsiei, apa dedurizata.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: lichid laptos ( emulsie fluida )

CULOARE: alba

VALOARE pH (solutie concentrata): 7-8

Densitate (g/cm3): 1,03-1,05

PREZENTARE:

Ambalaje de 5 Kg.

MARCARE: Xi- Iritant

Fraze de risc: R36-Iritant pentru ochi

Fraze de securitate:

S2- A nu se lasa la indemana copiilor.

S26- In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Puteti cumpara produsele direct din MAGAZINUL ONLINE

sau FOLOSIND FORMULARUL DE COMANDA DE MAI JOS
Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register