Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Crema cu microparticule igienizanta PROFI-CREM

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Crema cu microparticule igienizanta PROFI-CREM - Crema de curatat profesionala cu microparticule, care indeparteaza cele mai dificile depuneri (baie, bucatarie, etc.). Pentru pete persistente: depuneri de ulei, grasime - chiar arse, carbonizate; tanin de ceai; pete de cafea; depuneri de praf si murdarie, sapun, calcar, mucegai, rugina. Suprafetele se clatesc fara efort, recapatandu-si aspectul de nou.Produs de tip 2 in 1, avand si actiune dezinfectanta.

Ambalaj desfacere: 0.5,1 kg

FISA TEHNICA: PROFI – CREMA cu Microparticule - Igienizanta

UTILIZARE:

PROFI – CREMa cu Microparticule – Igienizanta - este o crema de curatat profesionala, care indeparteaza cele mai dificile depuneri (baie, bucatarie). Pentru pete persistente si rezistente la alte produse: depuneri de ulei, grasime-chiar arse, carbonizate; tanin de ceai; pete de cafea; depuneri de praf si murdarie (mazga): sapun; calcar; mucegai; rugina.

Pentru suprafete dure: otel, inox, plastic, email, gresie, faianta, etc.

Pentru: plite cu gaz si electrice, gratare; vesela, oale, tacamuri; blaturi laminate si aparate electro-casnice (frigidere, masini de spalat, cuptoare microunde, hote – exterior); chiuvete, cazi de baie, cabine de dus, baterii, robineti; mobilier si diverse obiecte din plastic; feronerie (broaste, clante, grilaje, balustrade), comutatoare; etc.

Inamic de necontestat al depunerilor de calcar, al petelor de mucegai si al mirosurilor grele (ranced, statut, tutun). PROFI – CREMA cu Microparticule – Igienizanta este solutia sigura in multiple situatii, in bucatarie, in baie, in interiorul si exteriorul casei.

Pentru uz casnic si institutional.

PROPRIETATI:

Produs de tipul 2 in 1 cu proprietati de curatare si igienizare. Contine agenti de inalbire pe baza de clor activ, cu actiune antimicrobiana si antimucegai. Suprafetele se clatesc fara efort, recapatandu-si aspectul de nou si stralucirea initiala. Microparticulele din compozitie asigura o actiune abraziva blanda, fara a zgaria suprafetele. Formula concentrata, pe baza de agenti tensioactivi cu putere mare de curatare.

Eficienta deosebita. Indeparteaza murdaria consistenta, petele compacte de grasime, depunerile persistente, lasand o suprafata stralucitoare si igienizata.

INDICATII DE UTILIZARE:

Se aplica pe suprafata de curatat cu un burete, laveta, umezite.Stergeti si clatiti apoi cu apa.

COMPOZITIE:

Agenti tensioactivi anionici 5-15 % ; surfactanti neionici < 5 % ; agenti de inalbire pe baza de clor < 5 % ; carbonat de sodiu < 5 % ; microparticule ; apa.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT: emulsie alba vascoasa

MIROS: caracteristic

DENSITATE, g/cm3, 200C : cca.1,20

Solubilitate: miscibil cu apa

MARCARE: Xi - iritant

Fraze de risc: R36/38 - Iritant pentru ochi si pentru piele.

Fraze de securitate:

S2- A nu se lasa la indemana copiilor.

S24/25- Evitati contactul cu pielea si ochii.

S26- In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.

S28- Dupa contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa.

S46- In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.

S50- A nu se amesteca cu acizi sau alte produse; Se pot degaja gaze periculoase, clor.

PREZENTARE: Ambalaje de 0,250 - 0,500 kg.

DISCLAIMER:

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

Pret : 9,99 Lei/Kg +TVA

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register