Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

GEL PENTRU DESFUNDAT TEVI ARCA LUX

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

DESCRIERE:
Gel hidraulic, pentru desfundat tevile infundate, din baie si bucatarie. Elimina in mod rapid si eficient depunerile de materii organice din scurgerile chiuvetelor, cazilor sau a vasului de toaleta. Datorita formulei sale dizolva reziduurile de pe tevi, fara a fi nevoie sa eliminati apa acumulata. Se recomanda utilizarea sa periodica pentru a preveni infundarea tevilor.

PROPRIETATI:
• Deblocheaza eficient fara a degrada tevile
• Elimina mirosurile neplacute provenite din depuneri organice.
• Se răspândeşte uniform în conducte şi scurgere

UTILIZARE:
Pentru scurgeri partial infundate: Turnati intre 250–300 ml de produs. Lasati sa actioneze 30 minute, apoi clatiti din abundenta cu apa. Pentru scurgeri infundate: Turnati intre 400-500 ml de produs. Lasati sa actioneze 30-45 minute, apoi clatiti din abundenta cu apa. Pentru WC infundat: Turnati continutul unei sticle (1 L), lasati sa actioneze toata noaptea, dupa care clatiti cu apa. Pentru intretinere preventive si eliminarea mirosurilor neplacute: Turnati saptamanal 100 ml de produs si lasati sa actioneze timp de 30 minute, dupa care clatiti cu apa fierbinte.
A nu se utiliza pe obiecte metalice din aluminiu, aur, cupru, alama, bronz. A nu se utiliza pentru eliminarea depunerilor de detergenti pudra (din masina de spalat rufe sau vase). A nu se utiliza instrumente de desfundat, dupa ce a fost turnat produsul in scurgere. A se evita contactul cu acizi. Obiectele metalice trebuie clatite cu apa imediat.

COMPOZITIE:
Mai mult de 5% dar mai putin de 15% agenti de inalbire pe baza de clor, mai mult de 5% dar mai putin de 15% hidroxid de sodiu, sub 5% surfactanti nonionici, apa demineralizata.

CARACTERISTICI TEHNICE:
ASPECT: Lichid omogen, limpede, fara sedimente sau stratificari
CULOARE: incolor, slab galbui
VALOARE pH, 20°C = 12 - 13
DENSITATE, g/cm3: 1,07 ± 0,01
SOLUBILITATE: miscibil cu apa in orice proportie.

DEPOZITARE: Temperatura de depozitare 5 – 30°C.

MARCARE:
Pictograma de pericol:
pericol1
Cuvant de avertizare: PERICOL

Fraze de pericol: H314 Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. H290 Poate fi coroziv pentru metale.
Fraze de precautie: P260 Nu inspiraţi vaporii. P280 Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor/echipament de protecţie a feţei. P303+361+353 – ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): scoateţi imediat toată îmbrăcămintea contaminată. Clătiţi pielea cu apă/faceţi duş. P305+351+338 : ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. P310 Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. P501 - Aruncaţi conţinutul/recipientul la un centru avizat de colectare a deseurilor. EUH031 In contact cu acizi, degaja un gaz toxic.

PREZENTARE:
Flacon PE cu capacitatea de 1 L si 5 L.

------

Toate fotografiile de pe site au caracter informativ!
Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register