Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

GRAFFITI Clean DB

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

GRAFFITI Clean DB - produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafetele dure si rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.
Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc. Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti-urile nedorite de pe autobuze, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

Ambalaj desfacare: 5 Kg, 20 Kg.

FISA TEHNICA: GRAFFITI CLEAN DB

UTILIZARE:

Produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafete dure rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.

Pentru suprafete de plastic sau suprafete vopsite, este necesara o testare prealabila a produsului pentru a vedea rezistenta la solventi. Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc. Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti nedorite de pe autobuse, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

PROPRIETATI: Amestec complex de solventi, cu putere mare de penetrare si curatare intr-o formula vascoasa, gelica, care adera bine la suprafetele tratate. Contine solventi care nu afecteaza mediul inconjurator, biodegradabilisi care au efect negativ minim asupra sanatatii umane. Efect rapid, eficient. Produs cu viteza scazuta de evaporare, pentru a mari capacitatea de actionare.

Nu contine solventi toxici sau cu inflamabilitate ridicata: N-metil pirolidona, solventi clorurati, solventi aromatici sau cetone (de ex. clorura de metilen, toluen, xilen, metil-etil cetona).

INDICATII DE UTILIZARE:

Utilizati intotdeauna nediluat.

Se aplica cu rola, sprey-ul sau pensula pe suprafata care urmeaza sa fie curatata. Protejati suprafetele inconjuratoare. Intotdeauna testati fiecare suprafata pentru a va asigura ca produsul este corespunzator si cu rezultatul dorit. Evitati aplicarea la temperaturi <50C. Lasati produsul sa penetreze suprafata 10 -15 minute. Stergeti cu o carpa, burete umezit sau spalati cu apa cu presiune.

Pentru o indepartare mai rapida, utilizati apa calda (60 -800C). Daca raman urme, aplicati o noua portie de solutie pentru indepartarea totala.

Consumul de produs si timpul de contact depind de gradul de murdarire (de incarcare cu graffiti) si vechimea petelor de gaffiti. Pot fi necesare mai multe aplicatii pentru curatarea totala. Ajustati timpul de penetrare (de „umflare a vopselei graffiti”), pentru o curatare optima.

In cazul suprafetelor absorbante: caramida, ciment, aplicati produsul cu o pensula aspra pentru ca acesta sa patrunda bine in porii suprafetei. Lasati sa actioneze 20 -30 minute, testati daca s-a dizolvat si apoi indepartati cu apa calda sub presiune. Daca au ramas urme, reaplicati produsul dupa uscarea suprafetei.

La terminarea operatiei de curatare, clatiti suprafetele cu apa proaspata, pentru a indeparta orice urma de produs.

COMPOZITIE: Alcooli, propilenglicol eteri, DMSO> 50 % ; agent de ingrosare; agent reglare pH.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT (la 25 grade): lichid vascos, omogen

CULOARE: incolor sau slab galbui

MIROS : caracteristic

DENSITATE: 1,04 g/cm3

PREZENTARE: Flacon sau canistra PE sau PET cu un continut net de 5 Kg sau 25 kg.

DEPOZITARE: In incaperi curate, uscate si racoroase, ferit de razele solare directe si surse directe de caldura.Temperatura de depozitare 5 – 300C.

FRAZE DE RISC:

R22- Nociv in caz de inghitire.

FRAZE DE SECURITATE:

S2- A nu se lasa la indemana copiilor.

S24/25- Evitati contactul cu pielea si ochii.

S26- In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.

S46 - In caz de inghitire, a se consulta imediatmedicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.

Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register