Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

SOLUTIE CURATAT GRAFFITI

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

UTILIZARE: Produs destinat curatirii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafete dure rezistente la solventi : suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.
Pentru suprafete de plastic sau suprafete vopsite, este necesara o testare prealabila a produsului pentru a vedea rezistenta la solventi.Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc.Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti nedorite de pe autobuse, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

PROPRIETATI : Amestec complex de solventi, cu putere mare de penetrare si curatare intr-o care solubilizeaza bine vospelele de pe suprafetele tratate.Contine solventi care nu afecteaza mediul inconjurator, biodegradabili si care au efect negativ minim asupra sanatatii umane.Efect rapid, eficient.
Nu contine solventi toxici N-metil pirolidona, solventi clorurati, solventi aromatici sau fractii petroliere

INDICATII DE UTILIZARE: Utilizati intotdeauna nediluat.
Se aplica cu rola, spreier sau pensula pe suprafata care urmeaza sa fie curatata.Protejati suprafetele inconjuratoare.Intotdeauna testati fiecare suprafata pentru a va asigura ca produsul este corespunzator si cu rezultatul dorit.Evitati aplicarea pe suprafete care au la temperaturi >200C. In acest caz se raceste suprafata tratata cu jet de apa ,dupa care se trece la aplicarea produsului. Lasati produsul sa penetreze suprafata 1-3 minute. Frecati cu o carpa, burete umezit sau cu o perie apoi spalati cu apa sau aplicati jet de apa cu presiune.
Pentru o indepartare mai rapida, utilizati apa calda ( 60 -800C ).Daca raman urme, aplicati o noua portie de solutie pentru indepartarea totala.
Consumul de produs si timpul de contact depind de gradul de murdarire ( de incarcare cu graffiti ) si vechimea petelor de gaffiti.Pot fi necesare mai multe aplicatii pentru curatarea totala.Ajustati timpul de penetrare ( de „umflare a vopselei graffiti” ), pentru o curatare optima.
In cazul suprafetelor absorbante : caramida, ciment, aplicati produsul prin pulverizare sau cu o pensula aspra pentru ca acesta sa patrunda bine in porii suprafetei. Lasati sa actioneze 2-3 minute, frecati bine cu o perie ,apoi indepartati cu apa calda sub presiune.Pentru vospele rezistente mai aplicati inca odata procedura.
La terminarea operatiei de curatare, clatiti suprafetele cu apa proaspata, pentru a indeparta orice urma de produs.

COMPOZITIE : Alcooli, propilenglicoleter;cetone , ageni de suprafata neionici, hidroxizi alcalini
CARACTERISTICI TEHNICE :
ASPECT (la 25 grade): lichid
CULOARE: incolor sau slab opalescent
MIROS : caracteristic
DENSITATE : 0.88-0.92
PREZENTARE : Flacon sau canistra PE net de : 5 litri

DEPOZITARE : In incaperi curate, uscate si racoroase, ferit de razele solare directe si surse directe de caldura.Temperatura de depozitare 5 – 150C.

PRECAUTII :
PERICOL

pericol focpericol mainipericol atentie

 

Lichid şi vapori foarte inflamabili

Provoacă o iritare gravă a ochilor.
Poate provoca somnolenţă sau ameţeală.
EUH 066 – Expunerea repetată poate provoca uscarea sau crăparea pielii.

A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise/suprafeţe încinse. – Fumatul interzis.
Luaţi măsuri de precauţie împotriva descărcărilor electrostatice.
Nu inspiraţi ceața/vaporii/spray-ul.
Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor
ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): scoateţi imediat toată îmbrăcămintea contaminată. Clătiţi pielea cu apă/faceţi duş.
ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
A se depozita într-un spaţiu bine ventilat. Păstraţi recipientul închis etanş.
ÎN CAZ DE expunere sau dacă nu vă simţiţi bine: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.
A se depozita într-un spaţiu bine ventilat.
A se depozita la temperaturi care să nu depăşească 20oC/

Informatiile din aceasta fisa sunt din puctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

Pret : 39,00 Lei/L +TVA

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register