Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Menu

zoom

Apret lichid

Producator: Producator Arcalux
  • Descriere

Apret - Produs lichid concentrat, pe baza de amidon, utilizat ca agent de conditionare in procesul de spalare. Uz casnic si institutional. Se adauga in apa ultimei limpeziri pentru a conferi tesaturilor caracteristici speciale: consistenta, rigiditate, stralucire si in acelasi timp un plus de pliabilitate impiedicand sifonarea. Utilizat regulat, creaza pe suprafata tesaturilor un film protector, care restrictioneaza penetrarea murdariei in fibre (fixarea petelor). In acest fel, apretul va actiona ca un agent antimurdarire la urmatorul ciclu de spalare, facilitand eliminarea petelor.Recomandat pentru bumbac, poliester, matase, fibre in amestec. Ideal pentru cearceafuri, halate, fete de masa, camasi, perdele, etc.Ambalaj desfacere: 20 L

FISA TEHNICA: APRET LICHID CONCENTRAT PENTRU RUFE

UTILIZARE:

Produs lichid concentrat, pe baza de amidon, utilizat ca agent de conditionare in procesul de spalare.Uz casnic si institutional. Se adauga in apa ultimei limpeziri pentru a conferi tesaturilor caracteristici speciale: consistenta, rigiditate, stralucire si in acelasi timp un plus de pliabilitate impiedicand sifonarea. Utilizat regulat, creaza pe suprafata tesaturilor un film protector, care restrictioneaza penetrarea murdariei in fibre (fixarea petelor). In acest fel, apretul va actiona ca un agent antimurdarire la urmatorul ciclu de spalare, facilitand eliminarea petelor.

Recomandat pentru bumbac, poliester, matase, fibre in amestec. Ideal pentru cearceafuri, halate, fete de masa, camasi, perdele, etc.

PROPRIETATI:

Produs concentrat, continand aditivi de fluidificare, care permite dozarea functie de gradul de apretare dorit. Contine aditivi care imbunatatesc patrunderea apretului in fibra, redau stralucirea naturala (lustru), faciliteaza calcarea si presarea. Parfum placut, persistent.

INDICATII DE UTILIZARE:

Se utilizeaza in procesul de spalare la faza de clatire, pentru tratarea rufelor. Tineti cont de tipul de fibra si gradul de rigiditate pe care doriti sa il realizati.

Spalare manuala: 15- 20 grame/1 litru de apa pentru 1kg de rufe uscate, pentru fibre bumbac.

Spalare automata:

Adaugati in compartimentul special sau turnati manual la ciclul final de clatire: 100 – 300 grame/5 kg de rufe uscate (1/2 – 1 1/2 cani), in functie de gradul de apretare dorit si tipul de fibra.

Pentru fete de masa, halate sau tesaturi de poliester se recomanda dozajul maxim.

Calcarea rufelor: Se dilueaza 1 parte produs cu 4 – 6 parti apa, se agita pentru omogenizare si se aplica prin pulverizare. Se recomanda rularea tesaturilor si lasarea in repaos cca 20-30 minute pentru a fi patrunse de umiditate. Se calca la temperatura recomandata.

COMPOZITIE:

Amidon 5-15%, aditivi pentru puterea de penetrare, lustruire si pliabilitate, conservant, parfum, apa dedurizata.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT (la 25 grade): lichid vascos

CULOARE: alba

VALOARE pH:8,00 -8,5 ( solutie ca atare )

DENSITATE RELATIVA g/cmc: 1,01 – 1,03

MIROS: placut parfumat

SOLUBILITATE IN APA: dispersabil

MARCARE: Produs nepericulos. A nu se lasa la indemana copiilor.

DEPOZITARE: A se feri de inghet. Pastrati ambalajul bine inchis.Temperatura depozitare 5 -250C.

PREZENTARE: Canistre de 20L.

DISCLAIMER: Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.

Pret : 14,90 Lei/L +TVA

------

Formular comanda

Comandati produse folosind formularul de mai jos.
Va vom contacta pentru confirmare.
captcha
Reincarca

Log In or Register